fbpx

Nano-drone indsamler 22 millioner kroner på Kickstarter

/
/
img
Den lille drone Zano er en succes, allerede inden der er lanceret

Da det engelske firma Torquing Group satte gang i en crowdfunding-kampagne på websiden Kickstarter for at skaffe den sidste finansiering til deres nye drone Zano, der grundet sin lille størrelse også kaldet en nano-drone, var målet ”beskedne” 1,2 millioner kroner.

Det mål har Torquing Group mildest talt opnået. Da Kickstarter-kampagnen lukkede lige før weekenden var der blevet skudt imponerende 22 millioner kroner i den lille drone.

”Da vi startede med at arbejde på Zano var vores mål at gøre luftfotografi og –video tilgængeligt for alle. Det betød at Zano skulle være lille og letvægts men stadig så hårdfør, at den kan tages med alle steder. Samtidig skulle den være intelligent nok til ikke at kræve evner som pilot og befinde sig i et fornuftigt prisleje,” fortæller Reece Crowther fra Torquing Group.

Den vellykkede Kickstarter-kampagne betyder at der blandt andet bliver mulighed for at forsyne Zano med 180- og 360-grader optagelse samt muligheden for at styre hele sværme af den lille drone. Når Zano kommer på markedet i løbet af 2015 skulle prisen lande på omkring 1.600 kroner.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :