fbpx

Nerf Mega RotoFury bliver efterårets supervåben Nyheder

Hasbro løfter sløret for den næste Mega Nerf-blaster med Slam Fire-funktion

Når der til efteråret skal udkæmpes nye slag med skumgummi-darts, er det deltageren med en Nerf Mega RotoFury, der er virkelig ”farlig” på slagmarken – Hasbro har netop løftet sløret for efterårets supervåben.

Nerf Mega RotoFury benytter de helt store skumgummi-darts, de såkaldte Mega Whistler Darts, og har med ti darts i tromlen den hidtil største kapacitet blandt de store Mega-blastere. Samtidig er den udstyret med funktionen Slam Fire, der gør det muligt at affyre alle ti darts lige i rap. Rækkevidden ligger på knap 30 meter.

Hasbro fortæller, at Nerf Mega RotoFury lander i de danske butikker til efteråret. Prisen er ikke endelig fastlagt, men Hasbro regner med en vejledende pris på 399,95 kroner.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,