fbpx

Nye sneakers sparker iPad til hjørne

/
/
img
Nye sneakers sender iPad på pension (3)Skechers Game Kicks har indbygget huskespil

Når ventetiden på bussen fremover bliver for lang, så er det ikke en iPad ungerne hiver op frem for at fordrive ventetiden – det er skoen, der skal spilles på.

I forbindelse med den netop overståede teknologimesse CES i Las Vegas kunne skoproducenten Skechers fremvise deres helt nye model Skechers Game Kicks. Et par sneakers til børn med huskespillet Simon indbygget direkte i selve skoen – modellen til drenge er udstyret med samme farver og knapper som den almindelige version af spillet mens pigerne får en udgave med blomsterknapper.

Ligesom med det almindelige Simon-spil handler det med Skechers Game Kicks om at huske sekvenser af farver og lyde. Ifølge producenten skulle batteriet kunne holde til 80 timers spil, og ja, det er muligt at slukke for lyden.

Når Skechers Game Kicks lanceres i USA til februar kommer prisen til at ligge på cirka 400 kroner. Vi har endnu ikke hørt fra den danske importør om skoene også lanceres herhjemme.

Opdatering 26 januar 2015: Den danske importør af Skechers, Sports Connection, skriver i en mail til SkalViLege.Nu, at Skechers Game Kicks desværre ikke vil blive lanceret i Norden i denne omgang. Det er en beslutning, der, ifølge importøren, er truffet ud fra hensyn til den samlede kollektion – og ikke fordi de ikke finder de nye sko spændende. Vi krydser fingre for at Skechers Game Kicks kommer til landet senere, og vil selvfølgelig forsøge at skaffe et par sko, så vi kan teste dem.

Nye sneakers sender iPad på pension (2)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :