fbpx

SkalViLege.Nu på verdens største legetøjsmesse i Nürnberg

/
/
img
Følg med i vores billedreportage fra Spielwaremesse – enten på Instagram eller herunder.

Hvert år i slutningen af januar valfarter legetøjsbranchen til den tyske by Nürnberg, der danner ramme om verdens største legetøjsmesse. Spielwarenmesse, som den blot kaldes blandt de faste besøgende, har eksisteret siden 1949 og er udelukkende for fagfolk, forhandlere, producenter, distributører og så selvfølgelig pressen.

Arrangørerne fortæller, at der i år er hele 2,857 udstillere fra 67 forskellige lande til stede på messen. De forventer, at omkring 75.000 besøgende fra i morgen tirsdag og frem til på søndag vil lægge vejen forbi messehallerne.

SkalViLege.Nu er selvfølgelig med på Spielwarenmesse – men vi når næppe at se, hvad alle de deltagende udstillere har at byde på. Men der vil løbende blive lagt billeder fra messen online på vores Instagram-profil (skalvilegenu).

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :