fbpx

Strålepistoler i skoletasken Nyheder

space rulers (1)Space Ruler Gun er verdens sejeste lineal

Det er ikke ofte vi skriver om udstyr til penalhuset. Men når nu et sæt linealer fra det franske designfirma Atypyk glider gennem nyhedsstrømmen, er det svært ikke lige at gøre opmærksom på dem.

De to forskellige Space Ruler Gun er, som navnet mere end antyder, linealer udformer som strålepistoler. Den store model, hvor vinkelmåleren og trekanten skal samles, har en pris på cirka 130 kroner, mens den helt enkle model koster omkring 100 kroner.

Om strålepistolerne er fordrende for skolearbejdet skal forblive usagt – vi synes bare de er seje.


Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,