fbpx

Vind Hiro og Baymax fra Big Hero 6

/
/
img
hiro&baymaxDeltag i lodtrækningen om Big Hero 6-figurer til Disney Infinity

Når der i morgen er premiere på Disneys seneste animationsfilm Big Hero 6, inviteres du med på en rejse til fremtidens San Fransokyo for at møde den 14-årige dreng Hiro Hamada og robotten Baymax, der sammen danner en superheltegruppe for at tage kampen op mod en maskeret skurk med grumme planer.

Samtidig med at Hiro og Baymax indtager biografen, dukker de selvfølgelig også op som figurer til Disney Infinity, hvor de har mulighed for at boltre sig i spillets Toy Box-spiltype sammen med alle de andre Disney Infinity-figurer – Baymax med sine raketnæver og flyveevne og Hiro med sine mikrobotter og boosterspring.

Vi har fået fingrene i både Hiro og Baymax, og udlodder dem selvfølgelig i en konkurrence. Det eneste du skal gøre, er at svare på spørgsmålet herunder. Du kan finde hjælp til svaret her.

Denne konkurrence er sponsoreret af Disney Interactive og varer indtil mandag den 11. februar kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :