fbpx

41 millioner kroner til eksploderende killinger

/
/
img
Kortspillet Exploding Kittens slår alle rekorder på Kickstarter

Killinger er ikke blot nuttede – de er også meget populære på crowfunding-siden Kickstarter. Specielt hvis der er tale om eksploderende killinger.

Da de tre amerikanske spildesignerne Elan Lee, Matthew Inman og Shane Small den 20. januar lancerede deres Kickstarter-kampagne for at få finansieret udgivelsen af deres kortspil Exploding Kittens, havde de et yderst beskedent mål på blot 10.000 dollar – cirka 65.000 kroner. Mere mente de ikke, der var behov for til at realisere kortspillet.

Exploding KittensExploding Kittens kan, ifølge spiludviklerne, bedst beskrives som en slags strategisk version af russisk roulette, hvor spillerne på skift trækker kort indtil en eksploderende killing dukker op. Undervejs har spillerne mulighed for at bruge andre kort til at tvinge modstanderne til for eksempel at trække flere kort.

Målet på de 10.000 dollar blev mildest talt hurtigt opfyldt – blot syv timer inde i Kickstarter-kampagnen rundede tælleren den første million dollar. I skrivende stund er der blot tre dage tilbage af kampagnen, hvor knap 159.000 mennesker har skudt godt 6,3 millioner dollar – 41 millioner kroner – i produktionen af kortspillet.

Dermed er Exploding Kittens det mest finansierede projekt på Kickstarter nogensinde. Hvis du skal nå at sikre dig et eksemplar af spillet, så skynd dig at kigge forbi Kickstarter.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :