fbpx

Boba Fett solgt for 178.000 kroner Nyheder

Craig Stevens fik et rekordstort hammerslag for sin Boba Fett-figur. Han fortæller, at penge skal bruges på et nyt hus til ham og konen.

Craig Stevens fik et rekordstort hammerslag for sin Boba Fett-figur. Han fortæller, at penge skal bruges på et nyt hus til ham og konen.

Engelsk Star Wars samler sælger unik Star Wars figur for rekordsum

Dusørjægeren Boba Fett fra Star Wars ved godt, hvad han er værd – og det vidste de bydelystne købere på en auktion i sidste uge hos det engelske auktionshus Vectis Auctions tydeligvis også.

Det endelige hammerslag lød på 15.000 pund, og med auktionssalær ender den anonyme køber med at skulle betale 18.000 pund, eller godt 178.000 kroner, for den klassiske Star Wars-actionfigur. Da figuren oprindeligt blev lanceret for 35 år siden kostede den omkring 15 kroner i butikkerne

Sælgeren af Boba Fett-figuren var den tidligere formand for den engelske Star Wars fanklub Craig Stevens, der vurderer, at figuren er en af blot fire eller fem af netop denne Star Wars-figur i så god stand. Figuren er nemlig stadig i sin originale indpakning, og så er hullet til ophængning aldrig blevet trykket ud, hvilket er en vigtig detalje for samlere.

   Læs også: Boba Fett på Ebay til en million kroner

Boba Fett solgt for 178.000 kroner (3)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,