fbpx

Her er de 16 nye Lego The Simpsons minifigurer

/
/
img
Lego udvider Springfield med både superhelte og nørder

Sidste års serie af Lego The Simpsons minifigurer var, som vi tidligere har kunnet fortælle, en regulær succes – og derfor følger Lego i år op med 16 nye figurer baseret på tegnefilmsseriens figurer. Den nye serie af Lego The Simpsons minifigurer skulle ifølge flere Lego-fansider dukke op i løbet af maj.

Endnu er der desværre ikke dukket endelige foto op af de 16 nye figurer, men der er sluppet billeder ud af enkelte prototyper, som du kan se herunder. Til gengæld er den engelske webbutik Argos kommet til at afsløre en liste over, hvilke 16 figurer der indgår i den kommende lancering.

Hele familien Simpsons medvirker også i denne anden serie, Homer i jakkesæt, Marge i fin kjole, Bart som Bartman, Lisa sammen med katten Snowball II og Maggie ledsages af hunden Santas Little Helper. Derudover medvirker også Marges to søstre Patty og Selma, mens Millhouse tager sit Fallout Boy-kostume på. Derudover bliver der plads til en række bipersoner: Smithers, Comic Book Guy, Groundskeeper Willie, Edna Krabappel, Dr. Hibbert, Professor Frink, Hans Moleman og Martin Prince.

Du kan se de endelige foto af The Simpsons minifigurer her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :