fbpx

Konkurrence: Vind Elsa fra Frozen

/
/
img

4255_Elsa_Frozenff_POP_1024x1024-2I sidste uge var vi en tur forbi verdens største legetøjsmesse i Nürnberg, for at se på noget af alt det nye legetøj, der dukker op i løbet af 2015. En ting står klart efter at have spenderet dagene blandt de godt 2.800 udstillere på messen – figurerne fra tegnefilmen Frost kommer også til at fylde godt i legetøjsbutikkerne i år.

Vidste du for eksempel, at når Disney til marts har premiere på deres live-action udgave af Askepot, så vil der før filmen være en helt ny ni minutter lang Frost-tegnefilm med titlen Frozen Fever.

Så da vores venner fra distributionsfirmaet Wendros AB foreslog os, om ikke vi lige skulle have en hurtig fredagskonkurrence, og bare kunne tage et kig blandt det store udvalg af Funko-figurer hos Gucca.dk. Der var vi ikke et sekund i tvivl om, at Elsa fra Frost ville være den helt perfekte præmie.

Det eneste du skal gøre, er at svare på spørgsmålet herunder.

Denne konkurrence er sponsoreret af Wendros AB og varer indtil mandag den 16. februar kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :