fbpx

Lego Star Wars Tie Fighter i luksusudgave

/
/
img
Imperiets ikoniske rumskib lanceres som Ultimate Collector Series

Lyden af en af Imperiets sorte TIE Fightere, der skærer sig gennem rummets mørke, sidder dybt forankret i enhver Star Wars-fan, ligesom konturerne af det ikoniske rumfartøj kan genkendes på lang afstand.

Kan du nikke genkendende til den beskrivelse, så er du netop i målgruppen for Legos næste sæt i deres Ultimate Collector Series. Den klassiske Star Wars TIE Fighter i en luksusudgave konstrueret af 1.685 klodser. Sammen med rumskibet følger også en eksklusiv TIE Fighter Pilot minifigur.

Lego Ultimate Collector’s Series TIE Fighter måler 47 centimeter i højden, er 30,6 centimeter høj og 31 centimeter bred. Sætter får en pris på 1.799 og kommer, ifølge Lego, til salg i deres egne butikker og online i starten af maj  – og mon ikke det bliver den 4. maj, som sædvanligvis er Star Wars-dag.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :