fbpx

Star Trek-figurer i retroudgaver Nyheder

Legetøjsfirmaet Super 7 har lancerer Spock og Kirk som klassiske actionfigurer

Hvad nu, hvis det hedengangne amerikanske legetøjsfirma Kenner i slutningen af 1970’erne havde kastet sig over den oprindelige Star Trek tv-serie i stedet for at satse på George Lucas Star Wars-univers?

Så havde det måske været actionfigurer af rumskibet Enterprises besætning, der havde kunnet sælges for rekordsummer på auktioner.

Netop ”hvad nu hvis” tanken er den bærende i legetøjsfirmaet Super 7’s serie af ReAction actionfigurer, der i forbindelse med den netop overståede Toy Fair New York kunne løfte sløret for en række figurer baseret på 1960’ernes Star Trek.

I første omgang er der dukket officielle billeder op af Spock, Sulu, Uhura og Doctor “Bones” McCoy alle fortolket som actionfigurer, som de ville have taget sig ud, hvis de var blevet produceret af Kenner for mere end 35 år siden. Med Super 7 kunne på legetøjsmessen også fremvise retroudgaver af besætningsmedlemmerne Kaptajn Kirk og Scotty samt figurerne Gorn og Vina.

Endnu er der ikke sat lanceringsdato på Star Trek ReAction-figurerne.

Star Trek-figurer i retroudgaver (2)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,