fbpx

Det Femte Element er ren retro

/
/
img
Super 7 laver retro-actionfigurer baseret på Luc Bessons science fiction film

Hvis skuespilleren Bruce Willis havde fået sin egen actionfigur i starten af 1980’erne, så havde den måske set ud som de retro-actionfigurer, baseret på science fictionfilmen Det Femte Element, som legetøjsproducenterne Super7 og Funko i fællesskab lancerer til maj.

Super7 og Funko har efterhånden været godt omkring i populærkulturen med deres ReAction-serie, der med udgangspunkt i legetøjsproducenten Kenners klassiske actionfigurer (Det var Kenner, der lavede de oprindelige Star Wars-figurer), leger med tanken om, hvordan nyere film- og tv-seriers figurer ville have set ud, hvis de var blevet produceret som legetøj for 35 år siden.

Serien af ReAction-figurerne baseret på Luc Bessons science fiction-fortælling fra 1997 kommer at bestå af figurerne Korben Dallas, Zorg, Mangalore, Diva Plavalaguna, Ruby Rhod og selvfølgelig Leeloo i både en fuldt påklædt version og i version iklædt de hvide bandager, som hun indledningsvis har på i filmen.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :