fbpx

Hvor mange Lego-klodser kræver det at bygge dit hus? Nyheder

Nu kan du beregne hvor meget dit hus koster at bygge i Lego

31.986.480 Lego-klodser. Så mange klodser ville det kræve at bygge undertegnedes hus. Projektet ville tage lige omkring 159 uger at gennemføre og koste i omegnen af 12,5 millioner kroner.

Det er i hvert fald hvad klods-beregneren på denne webside når frem til.

Websiden er lagt online af det australske forsikringsselskab BudgetDirect – præcis hvilken interesse de egentlig har I Lego vides ikke. Men ved at indtaste størrelsen på dit hus, antallet af rum og etager får du en beregning af, hvad det ville kræve at bygge dit hjem i Lego-klodser.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: ,