fbpx

Kinder Surprise inviterer på påskeægjagt i Frederiksberg Have

/
/
img

Påsken står for døren, og det betyder, at Frederiksberg Have lørdag den 28. marts fra klokken 10 – 15, traditionen tro, danner ramme om en påskeægjagt.

Det er Kinder Surprise, der inviterer både børn og voksne til at deltage i jagten, som i år udspiller sig omkring temaet kendte børnesange. Arrangørerne lover, at blandt andre en modig soldat, en skøn prinsesse og et par påskeharer vil hjælpe på vej.

Jagten starter ved legepladsen, hvor der udleveres et skattekort, som fører deltagerne på en spændende og hyggelig gåtur gennem den gamle have. Jagten varer omkring en halv time, og alle deltagende børn kan se frem til en dejlig overraskelse.

Læs mere om Kinder-æggets historie her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :