fbpx

Legoland åbner den 28. marts med verdens største X-wing

/
/
img
Lego Filmen ankommer i 4D senere på året

Når Legoland den 28. marts slår portene op for en ny sæson, så er året største trækplaster – og her mener vi stor i ren bogstavelig forstand – verdens største model af Lego-klodser: Luke Skywalkers X-wing.

Lego modellen af det ikoniske Star Wars rumskib er tre meter høj og har et vingefang på imponerende 13 meter. Rumskibet består af 5.335.200 klodser og vejer godt 20 ton. Det tog oprindeligt 32 Lego-byggere godt 17.000 timer at bygge Luke Skywalkers X-wing.

Modellen blev første gang brugt ved et reklamefremstød for tv-serien The Yoda Chronicles på Times Square i New York i maj 1013. Men kan fra den 28 marts ses i Legoland i Billund.

Årets anden store nyhed i Legoland bliver premieren på en såkaldt 4D-film baseret på figurerne fra sidste års meget populære tegnefilm Lego Filmen. 4D-filmen vil blandt andet gøre brug af vind, vand, røg og lyseffekter til at forstærke filmoplevelsen.

Legolands PR-koordinator fortæller til SkalViLege.Nu, at selvom det ligger fast at 4D-filmen også får premiere i Legoland Billund, så ligger det desværre endnu ikke fast præcis hvornår.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :