fbpx

Lima er det dyreste felt i nyt Monopoly-spil Nyheder

Danmark er slet ikke på brættet i Monopoly Here & Now: World Edition

I anledning af brætspillet Monopolys 80 års jubilæum har legetøjsgiganten Hasbro ladet det være op til fans fra hele verden hvilke byer der skal på felterne i det kommende Monopoly Here & Now: World Edition, som udkommer til efteråret.

Mere end fire millioner stemmer fra fans i 182 lande har resulteret i, at Perus hovedstand Lima er endt som Monopoly-brættes dyreste felt, mens det andet eksklusive mørkeblå felt udfyldes af Kinas Hong Kong.

Samlet fordeler felterne i Monopoly Here & Now: World Edition således:

  • Mørkeblå: Lima (Peru), Hong Kong (Kina)
  • Grøn: Riga (Letland), Lisabon (Portugal, Istanbul (Tyrkiet)
  • Gul: Warszawa (Polen), Mexico City (Mexico), Santiago (Chile)
  • Rød: Belfast (Irland), Athen (Grækenland), Beograd (Serbien)
  • Orange: London (England), Moskva (Rusland), Tokyo (Japan)
  • Magenta: New York (USA), Amsterdam (Holland), Sydney (Australien)
  • Lyseblå: Queenstown (New Zealand), Cape Town (Sydafrika), Taipei (Taiwan)
  • Brun: Giethoorn (Holland), Madrid (Spanien)

 

Årsagen til, at der ikke er flere amerikanske byer på brættet, er, at amerikanerne får deres helt egen U.S. Edition. Her udfyldes de to dyre mørkeblå felter af byerne Pierre (South Dakota) og Minneapolis (Minnesota).

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,