fbpx

Plysudgaver af Yoda og Wicket the Ewok i fuld størrelse Nyheder

Plysudgaver af Yoda og Wicket the Ewok i fuld størrelse (2)Star Wars-figurerne Yoda og Wicket lanceres som kæmpe plysbamser

Vi har tidligere set udgaver af Star Wars-figurerne Darth Vader og Boba Fett i fuld størrelse – nu er turen så kommet til et par af den klassiske film-trilogis mere ”nuttede” figurer i store plysudgaver.

Det er den japanske legetøjsproducent Takara Tomy der star bag plysudgaverne af den 66 centimeter høje Yoda og den 80 centimeter høje ewoken Wicket. Det svarer til den omtrentlige højde begge figurer havde i filmene.

Begge plysbamser lanceres i slutningen af april, og skulle du være i stand til at finde dem til salg på nettet, så kommer priserne til at befinde sig på cirka 1.700 kroner for Yoda og 2.250 kroner for Wicket.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,