fbpx

Hasbro og 20th Century Fox vil lave film med modellervoks

/
/
img
Kan det lade sig gøre at lave en biograffilm baseret på Play-Doh?

Det mener både legetøjsproducenten Hasbro, der står bag Play-Doh, og filmsleskabet 20th Century Fox der er gået sammen om at udvikle en film med rigtige skuespillere baseret på det klassiske modellervoks.

Foreløbig ligger filmselskabet i forhandlinger med instruktøren Paul Feig, der tidligere har lavet film som Brides Maids og Spy, om at instruere filmen. Men manuskriptforfatteren Jason Micallef er udset til at stykke historien sammen.

Hasbro er i det hele taget glad for at lave film, og har en lang række filmprojekter under udvikling her i blandt Jem and the Holograms, Transformers 5 og GI Joe 3 samt film baseret på My Little Pony, Monopoly, Hungry Hungry Hippos, Tonka, Candy Land og Magic: The Gathering.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :