fbpx

Hasbro og 20th Century Fox vil lave film med modellervoks Nyheder

Kan det lade sig gøre at lave en biograffilm baseret på Play-Doh?

Det mener både legetøjsproducenten Hasbro, der står bag Play-Doh, og filmsleskabet 20th Century Fox der er gået sammen om at udvikle en film med rigtige skuespillere baseret på det klassiske modellervoks.

Foreløbig ligger filmselskabet i forhandlinger med instruktøren Paul Feig, der tidligere har lavet film som Brides Maids og Spy, om at instruere filmen. Men manuskriptforfatteren Jason Micallef er udset til at stykke historien sammen.

Hasbro er i det hele taget glad for at lave film, og har en lang række filmprojekter under udvikling her i blandt Jem and the Holograms, Transformers 5 og GI Joe 3 samt film baseret på My Little Pony, Monopoly, Hungry Hungry Hippos, Tonka, Candy Land og Magic: The Gathering.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , ,