Konkurrence: Vind Skylanders-påskeæg

/
/
img
Deltag i lodtrækningen om Eggsellent Weeruptor, Power Punch Pet Vac og Earth Bunny Trap

Foråret er på vej – også i Skylands, hvor årets traditionsrige jagt på drageæg endnu engang bringer Skylanders på nye eventyr.

I år er Weeruptor blevet valgt som den officielle maskot for jagten – men da han aldrig har prøvet det før, har han forklædt sig som sukkerklædt æg og præsteret at fange Spyro, Cynder og Drobot i en kurv af fangtanium. Han har med andre ord misforstået et eller andet, men til gengæld har han en æggende personlighed.

Pet Vac satser derimod hårdt på at sejre i dette års jagt på drageæg og vil slå Skylander-rekorden for at finde flest æg – en rekord som Sonic Boom ellers har. Nogen synes måske, at det giver Pet Vac en unfair fordel at benytte en støvsugerpistol. Men det er der ingen, som tør sige direkte til den lille luftbaron, for nok er han klein, men han slår en prober næve.

Sådan vinder du Eggsellent Weeruptor, Power Punch Pet Vac og Earth Bunny Trap

Vi har været så heldige at få fingrene i to sæt af påskeudgaverne af de to Skylanders Weeruptor og Pet Vac samt påskehare-versionen af Jord-fælden. Dem skynder vi os selvfølgelig at udlodde blandt jer læsere.

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om de to Skylanders og fælden, er at svare på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid tage et kig i vores Skylanders guide.

Denne konkurrence er sponsoreret af Activision og varer indtil fredag den 10. april kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :