fbpx

Lad din smartphone sætte gang i legen

/
/
img
Ny dansk app gør det nemt at finde på nye lege

”Hvad skal vi lege?” … det er et af de helt grundlæggende spørgsmål, som synes at være blevet stillet på legepladsen siden tidernes morgen. Takket være den nye danske app Legehjul, er det nu muligt at finde et godt svar.

legehjul app ikonApp’en er indrettet som et lykkehjul, der hver især rummer en leg – klik på start, hjulet sætter i gang og lander på en tilfældig leg som for eksempel Dåseskjul, Kaptajn Klo, Bankebøf eller en af de andre i alt 17 forskellige lege, som Legehjul i øjeblikket indeholder.

Kender du ikke legens regler i forvejen, så er der til hver enkel leg en kort og præcis videointroduktion, som på en pædagogisk og ligefrem måde fortæller, hvad der skal bruges til legen og hvordan, den leges. Derefter er det bare med at lægge telefonen i lommen og komme i gang med at lege.

Kim Nørgaard, der står bag Legehjul, fortæller, at app’en er blevet til, fordi han og hans familie ganske enkelt er legegale og elsker at genopdage de gode gamle lege fra dengang far og mor var unge.

”Vi elsker at lege, fordi vi kommer til at grine, vi får bevæget os, vi bruger vores fantasi og bliver udfordret. Vigtigst af alt er, at vi er sammen i legen,” fortæller Kim Nørgaard.

 

Klik her for at hente Legehjul på iTunes.

Klik her for at hente Legehjul på Google Play.

DSCF0953

Foto: Lars Sørensen @chokolars74

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :