fbpx

Lego tager kampen op mod Skylanders

/
/
img

Lego Dimensions suger de fysiske Lego-klodser ind i den digitale spilverden

Lego træder med computerspillet Lego Dimensions og en serie tilhørende Lego-sæt for alvor ind i det segment, der i legetøjsbranchen går under navnet ”toys to life”.

Betegnelsen dækker over produkter, hvor fysisk legetøj og computerspil knyttes tæt sammen i en fælles legeoplevelse. Det er et område, som Skylanders for alvor satte gang i for fire år siden, og hvor både Disney Infinity og senest Nintendo Amiibo også har oplevet stor succes.

Lego Dimensions overgår alt, hvad vi hidtil har skabt. Den analoge Lego-oplevelse strækker sig nu langt ind i den digitale verden, hvor alle figurer, humor og action fra Lego-spillene kombineres med de originale Lego-minifigurer og -klodser”, siger Niels Jørgensen, som er ansvarlig for Digital Games i Lego Koncernen.

 

Se traileren for Lego Dimensions her … og læs mere om spillet herunder.

 

Jagten på grundklodserne

Lego Dimensions er planlagt til udgivelse den 2. oktober, og bringer så forskellige Lego-universer som DC Superhelte, Ringenes Herre, Lego Filmen, Troldmanden fra Oz, Ninjago og Tilbage til Fremtiden sammen i ét og samme spilunivers kaldet Lego Multiverse.

I dette univers eksisterer en gammel planet, og det siges, at den, der har kontrol over de grundsten, planeten er bygget på, har kontrol over alle i Multiverset. Så selvfølgelig er den onde forbryderkonge grev Vortech på jagt efter disse sten, og figurer fra de forskellige Lego-universer trækkes ind i jagten – enten for at hjælpe med at finde dem eller for at sætter en stopper for grev Vortechs grumme planer.

Lego Dimensions udvikles af spilstudiet TT Games, der har stået bag stort set samtlige Lego-spil de sidste ti år, og udkommer til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og Wii U.

 

Beauty-shot_DAN_PS4-Teleporter dine Lego-figurer ind i spillet

Selve grundpakken til Lego Dimensions kommer foruden selve spillet til at indeholde den såkaldte Lego Toy Pad. Det er denne, der gør det muligt for spillerne at teleportere særlige Lego-minifigurer og andre Lego-objekter ind i spillet – lidt på samme måde som det også er tilfældet i Skylanders og Disney Infinity.

Startpakken indeholder Lego-klodser til at bygge selve portalen med samt tre Lego-minifigurer: Superhelten Batman, Gandalf fra Ringenes Herre og Graffititøsen fra Lego Filmen. Pakken indeholder også en Batmobil, som ligeledes kan teleporteres ind i spillet.

Prisen for startpakken bliver 799 kr.

 

71201_Box1_IN_v110_WarnerMasser af udvidelsespakker til Lego Dimensions

I forbindelse med udgivelsen af Lego Dimensions lanceres der tre forskellige typer af udvidelsespakker til spillet: Level Packs, Team Packs og Fun Packs. Lego har løftet sløret for indholdet i en række af disse pakker, men fortæller samtidig, at der op til og efter udgivelsen af Lego Dimensions vil komme flere pakker.

 

Level Pack (banepakke):

Disse pakker udvider spiloplevelsen i Lego Dimensions med en ny missionsbaseret bane, en minifigur, et køretøj og et redskab, som spilleren kan bruge i spillet.

Prisen for en Level Pack bliver 239 kr.

Indtil videre har Lego kun fremvist en enkel Level Pack baseret på science-fiction-filmen Tilbage til Fremtiden. Denne pakke indeholde en Lego minifigur af Marty, den tidsrejsende DeLorean samt et hoverboard.

 

71207_Box1_IN_v110_WarnerTeam Pack:

Som navnet antyder indeholder en Team Pack et Lego minifigur-par, hvor hver figur har sit eget køretøj eller redskab samt sine helt egne unikke evner i selve spillet.

Prisen for en Team Pack bliver 199 kr.

I første omgang er der blevet fremvist en Lego Ninjago Team Pack, som indeholder figurerne Kai & Cole samt køretøjerne Boulder Bomber og Blade Bike.

 

Fun Pack:

En Fun Pack er den mindste udvidelsespakke til Lego Dimensions, og indeholder ”blot” en Lego Minifigur samt et køretøj eller et redskab til brug i spillet.

Prisen for en Fun Pack bliver 129 kr.

Herunder kan du se billeder af de Fun Packs, som Lego i første omgang planlægger at udgive.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :