fbpx

Lovecraft-monstre skal lære børn alfabetet

/
/
img
Vær med til at finansiere en ABC-bog baseret på H.P. Lovecrafts grumme monstre!

Børn elsker at lære, og ABC-bøger med rim, remser og fantastiske illustrationer er en klassiker på børneværelsets boghylde. Men hvorfor skal A nødvendigvis stå for abe eller appelsin, når det lige så godt kunne stå for Azathoth.

Når børn nu skal lære alfabetet, så kan de lige så godt lære noget om de unævnelige rædsler, som gemmer sig i forfatteren H.P. Lovecrafts Cthulhu mytologi ved samme lejlighed – det synes i hvert fald komikeren, spildesigneren og forfatteren Mads Brynnum.

Mads Brynnum, der udover at være far til to også beskriver sig selv som en stor nørd, har netop igangsat en crowfunding-kampagne på Indiegogo.com, for at finde finansiering til Mythos ABC – a Lovecraftian Alphabet. En ABC-bog med rim og monstre.

Bogens 26 bogstavsrim er skrevet af Brynnum selv, mens illustrationerne leveres af et hold illustratorer bestående af blandt andet Paul Mudie, Mads Johansen, Tom Kristensen, Aske Schmidt Rose, Sean Philips, Ulysses Penfield og Matthias Bottfeldt, der alle på den ene eller anden vis har en tilknytning til Lovecrafts univers.

Crowfunding-kampagnen varer indtil den 4. maj, og målet er at indsamle mindst 5.000 dollar. Skulle det lykkedes, udkommer Mythos ABC i løbet af juli. Hvis du er interesseret i at skyde penge i bogen, så sikrer et indskud på 30 dollar (cirka 210 kroner) dig et eksemplar af bogen på enten dansk og engelsk.

Læs mere om Mythos ABC – a Lovecraftian AlphabetIndigogo.com.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :