fbpx

Manta og Skovpiraterne – ny interaktiv børnebog med Normerne

/
/
img
Jan Kjær har skrevet og tegnet over 45 bøger og udkommer i 15 lande.
Jan Kjær har skrevet og tegnet over 45 bøger og udkommer i 15 lande.
Character Publishing udgiver Jan Kjærs populære Nomerne som App-bog

Mad-nomen Manta er en fantastisk kok – han ved præcis hvilke af skovens planter og frugter, der skal med i køkkenet. Men da de grumme skovpirater beslutter sig for at stjæle Nomerbyen, må Manta bruge sin viden og evner på en helt ny måde for at forsvare Nomerbyen.

Manta og Skovpiraterne er den første interaktive app-bog til iPad baseret på forfatteren og illustratoren Jan Kjærs populære børnebogsserie Nomerne. En levende billedbog for de 4-7-årige hvor børnene enten kan lytte til den indtalte historie eller lade forældrene læse højt.

Børnene kan undervejs i bogen trykke på figurerne for at udløse de vigtigste hændelser i historien, og de kan gå på opdagelse i Jan Kjærs tegninger for at opdage de mange skjulte replikker. I app’en er der links til gratis farvelægningsark med Nomerne, links til en print-selv-plakat, avatarer og baggrundsbilleder.

Manta og Skovpiraterne koster 39 kr. og kan downloades via App Store.

Manta og Skovpiraterne er udgivet af Character Publishing, der også står bag websiderne SkalViLege.Nu og Gameplay-Online.dk.

Hvis du gerne vil vide, hvad Jan Kjær legede med som barn, kan du læse SkalViLege.Nu’s interview om hans legetøjsminder her.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :