fbpx

Nintendos lancerer Yoshi Amiibo som strikbamse

/
/
img

Se alle billederne af Nintendos kommende Amiibo-figurer

Nintendo fik sidste år stor succes med lanceringen af deres Amiibo-figurer, som ved at kombinere fysisk legetøj og computerspil to kampen op imod Skylanders og Disney Infinity ude i butikkerne.

Den succes bygger Nintendo selvfølgelig videre på, og har netop løftet sløret for nogle af Amiibo-planerne for 2015.

Den 29. maj lanceres en ny serie af Amiibo-figurer bestående af Charizard, PAC-MAN, Wario, Jigglypuff, Greninja, Robin, Lucina og Ness. Til juli får de selskab af Dark Pit og Palutena. Endelig slutter figurerne Zero Suit Samus, Ganondorf, Olimar, Dr. Mario og Bowser Jr sig til Amiibo-familien til september – alle disse figurer er baseret på spillet Super Smash Bros.

Amiibo CardsDet nye actionspil Splatoon til Wii U udkommer også den 29. maj, og i den forbindelse dukker der også tre nye Amiibo-figurer: Inkling Girl, Inkling Boy og Inkling Squid, som kan låse op for specielle våben og missioner i spillet.

 

Amiibo som samlekort

I forbindelse med spillet Animal Crossing: Happy Home Designer, der udkommer til efteråret, lanceres der helt nye såkaldte Amiibo Cards. Kort der, ligesom figurerne, har en indbygget chip, og på den måde spiller sammen med selve spillet.

Læs også: Mega Yoshi Amiibo ankommer den 27. november

Men de fedeste Amiibo-figurer dukker op til efteråret sammen med spillet Yoshi’s Woolly World – en grøn, pink og lyseblå Yoshi Amiibo strikbamse. Ligesom med de almindelige Amiibo-figurer i plastik kan de blødere garn-udgaver tappes mod NFC-læseren på Wii U Gamepad, og så dukker der en ekstra Yoshi op inde i spillet.

Endnu er der ikke dukket billeder op af alle de nye Amiibo-figurer, men vi har samlet de billeder sammen, vi kunne finde.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :