fbpx

Print dit eget tøjdyr

/
/
img
Disney Research har syet en kanin på en 3D-printer

Mens legetøjsbranchen gør klar til at tage konkurrencen op mod 3D-printere og hjemmeprintet legetøj, så kan forskerne hos Disney Research i samarbejde med Carnegie Mellon University præsentere deres seneste prototype – en 3D-printer, der ikke arbejder med det sædvanlige plastmateriale, men med et filtmateriale.

Prototypen gør det således muligt at printe bløde objekter som for eksempel kaninen herover. Det sker ved, at en laser skærer en form i et to millimeter tykt lag af filtmaterialet, som derefter påføres et varmesensitivt klæbemiddel, der fæster det første lag til det næste.

Som det kan ses på billedet, så er resultatet endnu meget kantet og groft – men der skal ikke mange teknologiske skridt til, før også producenterne af tøjdyr får hård konkurrence fra 3D-printere.  Det er måske også værd at bemærke, at kaninen kun måler 6,35 centimeter, men den tog omkring to en halv time at printe.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :