fbpx

Doc Brown er klar til Lego Dimensions

/
/
img

ExpansionPack_Intl_DocBrownFunPackSkuespilleren Christopher Lloyd genoptager sin rolle som Doc Brown

Vi har tidligere fortalt, at der i forbindelse med udgivelsen af Lego Dimensions den 2. oktober også bliver lanceret en såkaldt Back to the Future Level Pack. En pakke der åbner op for ekstra missioner i spillet sammen med Lego minifiguren Marty McFly, den tidrejsende Delorean og et hoverboard.

Spiludgiveren Warner Bros. Interactive kan nu afsløre, at Marty McFly i spillet får selskab af figuren Doc Brown, der udkommer som en af de såkaldte Fun Pack. Denne pakke indeholder foruden Lego minifiguren af Brown også en miniversion af det tidsrejsende damplokomotiv, som dukker op i den tredje Tilbage til Fremtiden-film.

I den anledning har den i dag 76-årige skuespiller genoptaget sin rolle som opfinderen Doc Brown fra den godt 30 år gamle Tilbage til Fremtiden trilogi. Du kan se den engelske version af traileren herunder, men den er også, som du kan se allernederst i dette indlæg, blevet indspillet med danske stemmer.

Warner Bros. Interactive kan også fortælle, at der udkommer en såkaldt Team Pack med superskurkene Joker og Harley Quinn samt yderligere tre Fun Packs med figurerne Superman, Aquaman og Bane fra DC Superhelteuniverset. Der ud over udkommer der også to ekstra Fun Packs med figurerne Sensei Wu og Lloyd fra Lego Ninjago.

 

[Lego Dimensions Tilbage til Fremtiden trailer med dansk tale]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :