fbpx

Dødens gab bliver til retro-actionfigurer

/
/
img
Funko lancerer ReAction-figurer baseret på filmklassikeren Jaws

Det er 40 år siden en stor menneskeædende haj skabte panik i en lille amerikansk ferieby i Steven Spielberg filmen Dødens Gab (Jaws), mens tonerne fra komponisten John Williams for evigt indprentede sig i biografgængernes sind som forvarslet på et hajangreb.

I den forbindelse lancerer legetøjsproducenten Funko endnu en serie af deres ReAction-figurer – denne gang baseret på fire af figurerne fra den klassiske film. Som med Funkos andre ReAction-serier referer designet af figurerne til den måde, som legetøjsfirmaet Kenner, dem med de klassiske Star Wars-figurer, lavede actionfigurer på i starten af 1980’erne.

De nye ReAction Jaws-figurer er baseret på sheriffen Brody (Roy Scheider), havbiologen Matt Hooper (Richard Dreyfuss) og hajjægeren Quint (Robert Shaw) og så selvfølgelig selve den hvide haj – kendt blandt venner som Bruce.

Ifølge Facebook-siden Funko Scandinavia Newz lanceres Jaws-figurerne i de danske butikker til juni.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :