fbpx

Kendte YouTubere som Minecraft-actionfigurer Nyheder

Minecraft-fans får lov at lege med deres YouTube-idoler

Legetøjsproducenten Jazwares, der gennem de sidste par år har produceret en lang række actionfigurer baseret på det populære computerspil Minecraft, trækker i en helt ny retning med deres nye serie af actionfigurer Tube Heroes.

Figurerne i Tube Heroes er nemlig baseret på en række af de YouTube-personligheder, som beskæftiger sig med at lave videoer om netop Minecraft. Til den første serie af figurer har Jazzwares således indgået aftaler med blandt andet Captain Sparklez, AntVenom, ExplodingTNT, SkyDoesMinecraft, AshleyMarieGaming, CavemanFilms, JeromeASF, KSI, The Syndicate Project og Vikkstar123. Enkelte af figurerne er også lanceret som plysbamser.

Det vides ikke, om Tube Heroes dukker op i de danske legetøjsbutikker.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , ,