fbpx

Kendte YouTubere som Minecraft-actionfigurer

/
/
img
Minecraft-fans får lov at lege med deres YouTube-idoler

Legetøjsproducenten Jazwares, der gennem de sidste par år har produceret en lang række actionfigurer baseret på det populære computerspil Minecraft, trækker i en helt ny retning med deres nye serie af actionfigurer Tube Heroes.

Figurerne i Tube Heroes er nemlig baseret på en række af de YouTube-personligheder, som beskæftiger sig med at lave videoer om netop Minecraft. Til den første serie af figurer har Jazzwares således indgået aftaler med blandt andet Captain Sparklez, AntVenom, ExplodingTNT, SkyDoesMinecraft, AshleyMarieGaming, CavemanFilms, JeromeASF, KSI, The Syndicate Project og Vikkstar123. Enkelte af figurerne er også lanceret som plysbamser.

Det vides ikke, om Tube Heroes dukker op i de danske legetøjsbutikker.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :