fbpx

Konkurrence: Vind pirater fra Playmobil

/
/
img
Deltag i lodtrækningen om de helt nye pirater fra Playmobil

Kanonerne er ladt, og Playmobils pirater er klar til kamp mod din smartphone …

Playmobil har netop lanceret fire nye pirater, som via en tilhørende (og helt gratis) app kan lege sammen med din smartphone. Hver pirat har deres helt egen kanon, som genkendes af af app’en, så der kan skydes til måls efter virtuelle mål på skærmen.

De fire pirater er foruden kanonen udstyret med både sværd, pistoler og gevær, så de er klar til lidt af hvert. Der medfølger desuden en mobilholder med hvert sæt, så det er nemmere at skyde til måls efter telefonen.

Vi har her på SkalViLege.Nu fået fingrene i en af hvert af de fire nye Playmobil-pirater, og dem vil vi selvfølgelig gerne sende videre til jer læsere. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om en Playmobil-pirat, er at svare på spørgsmålet herunder. Du kan finde hjælp her.

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Playmobil og varer indtil torsdag den 9. juni kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :