fbpx

Legefestivallen w00t byder velkommen til nye lege og spil

/
/
img
Kom væk fra computerskærmene hele weekenden med alternative lege

Igen i år slår w00t – Copenhagen Play Festival dørene op for tre dage med lege og spil, når festivallen løber af stablen den 29. – 31. maj i Frederiksberg Søpark, Danmarksgården og Borgen.

Arrangørerne har nok engang fyldt programmet med alt fra brætspil, rollespil, workshops, legetøjsbazar og en catwalk for droner. Men først og fremmest handler festivallen om lege og spil, der samler folk i byens rum – der er således aktiviteter på w00t for både børn, voksne og gamle, som det hedder i pressemeddelelsen.

“Fremtidens spil og lege er ikke kun forbeholdt skærmen, men i høj grad også mere levende fysiske spiloplevelser, der foregår imellem spillerne. Med w00t vil vi vise, at moderne spiludvikling handler om at se mennesket – ikke skærmene – og at spil i dag er så meget mere end hurtige gådespil på mobilen eller hæsblæsende konsolspil på fladskærmen,” siger talsmand for w00t og leder af Vallekilde Game Academy, Thomas Vigild.

Du kan se hele det omfattende program for w00t på festivallens webside.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :