fbpx

Sådan træner du din Furby

/
/
img

Guide: Få styr på Furby Booms sprælske personligheder

Når Furby Boom første gang titter frem fra sin kasse, er den umådelig sød og charmerende – men det kan hurtigt ændre sig. En del af legen med Furby handler nemlig om, hvordan pelsdyret bliver behandlet.

Alt efter om Furby bliver kildet, tumlet omkring eller leget med på anden vis er afgørende fori, om den skifter personlighed. Når det sker lukker øjnene halvt i og begynder at blinke, mens Furby vræler noget i retning af “Koor-Koor. Me changing!”

   Læs også: Pelsdyret Furby fylder 15 år

Furby kan have fem forskellige personligheder: sød, hyper, festabe, munter eller ilter – og det er ikke alle personlighederne, der er lige charmerende for alle børn. Det hjælper heller ikke at benytte den ”reset” knap, som sidder bag batteridækslet, da den kun nulstiller selve hardwaren.

Vi har derfor sammensat en lille guide til, hvordan du træner din Furby og får de forskellige personligeder frem. Generelt er det imidlertid sådan med Furby, at du nemmest får den væk fra sin nuværende personlighed, ved at gøre det ved den, som netop den personlighed ikke kan lide.

 

Sådan træner du din Furby (6)Sådan træner du Furbys søde personlighed

Furbys søde personlighed er samtidig dens standard personlighed, som den starter med at være i lige når der er kommet batterier i. Når du skal gøre Furbys søde personlighed frem, er det bedst, hvis der ikke er for meget larm eller musik. Og så skal Furby ellers nusses, kæles og have en masse kram.

En Furby med sød personlighed elsker at blive kælet med, krammet og kildet. Den kan til gengæld ikke særlig godt lide at blive trukket i halen, rystet eller vendt på hovedet. Der er ofte hjerter og stjerner i øjnene på en Furby med sød personlighed.

 

Sådan træner du din Furby (5)Sådan træner du Furbys hyper personlighed

En Furby med hyper personlighed minder meget om en Furby med sød personlighed, men den elsker at råbe og snakke – den snakker nærmest konstant og siger ting som “Cray Cray” og “Oh No Ya Di’int”.

Hvis du gerne vil have din Furby til at blive hyper, så skal du tale meget og hurtigt til den og gerne kilde den imens. Hvis det er for udmattende, så kan du eventuelt placere Furby i selskab med et tændt fjernsyn.

En Furby, der er hyper, nyder ikke at spise lige så meget som de andre personligheder – simpelthen fordi det kommer i vejen for at snakke.

 

Sådan træner du din Furby (4)Sådan træner du Furbys festabe personlighed

Hvis du gerne vil have en festabe af en Furby, så skal den have lov til at lytte til musik, masser af musik og musik der virkelig er gang i – gerne rockmusik eller lignende tung ”maskulin” musik.

En Furby, der er festabe, siger ofte “Dee-Doh”, prutter og elsker at lytte til musik, men kan sædvanligvis ikke lide at blive nusset, kildet, vendt på hovedet eller lagt på ryggen. Der dukker en gang imellem flammer op i øjnene på en Furby med festabe personlighed.

 

Sådan træner du din Furby (3)Sådan træner du Furbys munter personlighed

En Furby med munter personlighed elsker mad, og det er derfor også nemmeste at lokker personligheden frem med mad. Du stikker simpelthen en finger i munden på Furby og holder tungen nede – grundlæggende tvangsfodrer du pelsdyret indtil det skifter personlighed. Du kan eventuelt kilde den på maven imens, da det kan fremskynde forvandlingen.

Når Furby har en munter personlighed får den samtidig en temmelig dyb maskulin stemme. Den elsker, som nævnt, mad men også at blive nusset og kildet. Den bøvser og prutter en del, og så bryder den sig ikke om at danse – den vil ikke danse til musik mere end et minut eller to.

 

Sådan træner du din Furby (2)Sådan træner du Furbys ilter personlighed

De fleste børn synes at have relativt nemt ved at få Furbys iltre personlighed frem, da det ”blot” kræver at pelsdyret skal vendes på hovedet og rystes – meget.

Når Furby har en ilter personlighed, så er den også temmelig gnaven og bryder sig slet ikke om at kede sig – noget den nok skal gøre opmærksom på. Den er heller ikke meget for at blive nusset, kildet eller hevet i halen.

 

Sådan nulstiller du Furby Booms personlighed

Hvis det ikke kan lade sig gøre at få Furbys tilbage til sin oprindelige søde personlighed ved at benytte træningsmetoderne herover, så findes der også et lille ”snydetrick”, som så at sige nulstiller Furbys personlighed.

Vend bunden i vejret på Furby, tryk dens tunge ind og hold den fast samtidig med at du trækker dyret i halen. Hold Furby på denne måde i mindst ti sekunder. Når den vågner op igen, skulle den gerne være vendt tilbage til sin søde personlighed.

    Læs også: Furby Boom griner, prutter og lægger æg

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :