fbpx

Donkey Kong og Bowser gæster Skylanders SuperChargers

/
/
img

Klassiske Nintendo-figurer fungerer både som Skylanders- og Amiibo-figurer

Når spiludgiveren Activision lancerer Skylanders SuperChargers den 25. september, er der ekstra guf i spilposen til dig, der skal spille spillet på enten Wii U, Wii eller Nintendo DS.

De to klassiske Nintendo-figurer Donkey Kong og Bowser gæsteoptræder nemlig i det nye spil, og ligesom de helt nye Skylanders SuperChargers-figurer kan udstyres med fartøjer, så medbringer Donkey Kong og Bowser deres helt egne fartøjer til spillet.

Turbo Charge Donkey Kong og hans fartøj Barrel Blaster vil følge med Skylanders SuperChargers-startpakken til Wii U, mens Hammer Slam Bowser og hans fartøj Clown Cruiser følger med startpakkerne til Wii og Nintendo DS.

Udover at det er første gang figurer fra et helt andet spilunivers og -udgiver medvirker i et Skylanders-spil, så er de nye Donkey Kong- og Bowser-figurer også usædvanlige på en anden måde. De fungerer nemlig både som Skylanders-figurer og som Amiibo-figurer.

Ved at dreje figurens base en lille smule, kan figuren skifte mellem at være en Skylanders- og en Amiibo-figur. Nintendo har endnu ikke meldt ud hvilke af deres egne spil Donkey Kong- og Bowser-figurerne vil fungere i.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :