fbpx

Her er de danske trailere til Lego Dimensions

/
/
img

Vi har samlet de danske trailere til det kommende Lego Dimensions – bare fordi vi synes de er temmelig fede.

Den 2. oktober tager Lego kampen op mod SkylandersDisney Infinity og Amiibo når spillet Lego Dimensions udkommer. Spillet kombinerer de fysiske Lego-figurer med det virtuelle univers, når spillerne via den såkaldte Toy Pad, kan teleportere figurerne ind i spillets virtuelle verden.

Lego Dimensions favner en lang række forskellige fiktionsuniverser lige fra Legos egne Ninjago og Legends of Chima til blandt andet superheltene fra DC-universet og figurer fra film som Tilbage til Fremtiden og Ringenes Herre.

Lego Dimensions er planlagt til udgivelse i fuldt lokaliseret version på Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og Wii U. Vi har derfor samlet de danske trailere til Lego Dimensions herunder.

Lego Dimensions Lanceringstrailer

Lego Dimensions Scooby-dooby-doo! Trailer

Lego Dimensions Feature Trailer

Lego Dimensions Story Trailer

Lego Dimensions Doctor Who Trailer

 

Lego Dimensions Toy Pad Trailer:

LEGO Dimensions – Back to the Future Trailer

Lego Dimensions – Teaser trailer:

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :