fbpx

Lego-labyrint udkonkurrerer Avengers, Goonies og Jurassic Park

/
/
img

Klassisk labyrint-spil bliver det næste Lego Ideas projekt

Husker du det klassiske kuglespil, hvor du skal guide en lille metalkugle gennem en labyrint ved at dreje på to håndtag. Det gør i hvert fald den canadiske Lego-entusiast Jason Allemann, som allerede i 2012 lagde projektet Lego Labyrinth Marble Maze Set online på Lego Ideas webside.

I september 2014 opnåede projektet langt om længe 10.000 stemmer, og gik dermed videre til Legos bedømmelsesudvalg, som vurderer de enkelte Lego Ideas-projekter med henblik på, om de skal lanceres kommercielt.

Lego Labyrinth Marble Maze Set kom således med i den tredje bedømmelsesrunde for 2014, og som det eneste projekt i denne omgang fortsætter labyrint-spillet videre til produktion. Her vil Legos egne designere med udgangspunkt i Jason Allemann konstruktion designe og udforme det endelige produkt.

Lego fravælger The Goonies

Det betyder imidlertid også, at en række andre Lego Ideas projekter ikke kommer videre i denne omgang – her i blandt en Avengers Helicarrier (som Lego i mellemtiden har lanceret deres egen version af). Et sørøverskib baseret på filmen The Goonies, der i år kan fejre 30 års jubilæum, men som i denne udgave var alt for stort et sæt. Og et Jurassic Park sæt, som så rigtig fedt ud, men som også er i konflikt med Legos nuværende licens på sæt baseret på den kommende Jurassic World-film.

Legos bedømmelsesudvalg har dog sparket et enkelt projekt kaldet F7A Hornet til hjørne. Dette projekt er baseret på spillet Star Citizen, som er planlagt til udgivelse i 2016 – Lego fortæller, at det kræver lidt ekstra tid at nå fem til en endelig beslutning om projektets fremtid.

Lego har endnu ikke sat hverken udgivelsesdato eller pris på Lego Labyrinth Marble Maze, men det udkommer sandsynligvis først, når Lego har lanceret de to allerede godkendte Lego Ideas projekter baseret på henholdsvis tegnefilmen Wall-E og tv-serien Doctor Who.

91hTd+jk7KL._SL1500_Bonusinfo: Selve labyrint-spillet, som Jason Allemann har bygget sit Lego Ideas-projekt over, blev oprindeligt opfundet af den svenske legetøjsproducent Brio, der har produceret og solgt det klassiske trælegetøj siden 1946.


This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :