fbpx

Lego smider klodser i Angry Birds Nyheder

Finske Rovio har indgået aftale om legetøj med Lego

Når der i foråret 2016 er biografpremieren på Angry Birds, baseret på det populære spil af samme navn, kan du også godt forvente at se fuglene på legetøjsbutikkernes Lego-hylder.

Den finske spiludvikler Rovio, der siden 2009 har stået bag adskillige udgaver af den succesrige spilserie, har indgået en aftale med Lego, der giver den danske legetøjsgigant mulighed for at udvikle Lego-sæt baseret på fuglene.

”I kraft af Angry Birds-spillenes og dets figurer popularitet blandt fans i alle aldre, så glæder vi os til at give Angry Birds nyt liv som Lego. Vi kigger efter partnerskaber med produkter, der er globalt relevante, og som kan tilbyde vores fans unikke og tilfredsstillende legeoplevelser. Vores designere har det sjovt med at udvikle Lego-sæt som indfanger den medrivende leg og dekonstruktion som findes i Angry Birds,” udtaler Jill Wilfert fra Lego i pressemeddelesen.

Der foreligger endnu ikke nogen detaljer om antallet af Angry Birds lego-sæt, priser eller design.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,