fbpx

Lego-tårn i Milano sætter ny verdensrekord

/
/
img

Lego tower world record (2)Italiensk Lego-tårn er verdens højeste

Hovedet skal lægges godt tilbage for at kunne se toppen af de 35,05 meter høje Lego-tårn, som efter et fem dage event stod færdigbygget den 21. juni i Milano.

Tårnets sidste klods blev sat på af den italienske tv- og radiovært Alessandro Cattelan, og indtog dermed pladsen i Guinness Rekordbog som verdens højeste Lego-tårn. En rekord som siden maj sidste år ellers har tilhørt et 34,43 meter højt tårn bygget i Budapest.

For at bakke op om det italienske rekordforsøg valgte Lego at donere syv euro for hver centimeter, der blev bygget på tårnet. Pengene gik til projektet Urban Oasis, der samarbejder med WWF Verdensnaturfonden.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :