fbpx

Lego-tårn i Milano sætter ny verdensrekord Nyheder

Lego tower world record (2)Italiensk Lego-tårn er verdens højeste

Hovedet skal lægges godt tilbage for at kunne se toppen af de 35,05 meter høje Lego-tårn, som efter et fem dage event stod færdigbygget den 21. juni i Milano.

Tårnets sidste klods blev sat på af den italienske tv- og radiovært Alessandro Cattelan, og indtog dermed pladsen i Guinness Rekordbog som verdens højeste Lego-tårn. En rekord som siden maj sidste år ellers har tilhørt et 34,43 meter højt tårn bygget i Budapest.

For at bakke op om det italienske rekordforsøg valgte Lego at donere syv euro for hver centimeter, der blev bygget på tårnet. Pengene gik til projektet Urban Oasis, der samarbejder med WWF Verdensnaturfonden.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , ,