Lego Wall-E ankommer til december Nyheder

Pixars oprydningsrobot ruller ind under juletræet

Lego Wall-E  (1)Oprydningsrobotten Wall-E fra Pixar-filmen af samme navn gør klar til at rulle ind under alverdens juletræer til december, når den lanceres som det 12. Lego Ideas sæt.

Det oprindelige Lego Ideas projekt er designet af Lego-entusiasten Angus MacLane, som også arbejder som animator for netop Pixar, og blandt andet var med til at designe computermodellerne til Wall-E. For tiden er han medinstruktør på den kommende Pixar-film Finding Dory, der er efterfølgeren til Finding Nemo.

Læs også: Anmeldelse: Wall-E er fyldt med klodser

Angus MacLanes Lego Wall-E opnåede 10.000 stemmer på Lego Ideas-websiden i slutningen af 2014, og røg dermed videre til Legos bedømmelsesudvalg, der ikke overraskende sendte sættet videre til produktion i februar.

Billederne af Lego Ideas Wall-E-sættet blev lækket af den engelske legetøjsbutik Smyths Toys – Lego har således ikke officielt meldt ud omkring sættet endnu. Ifølge legetøjsbutikken skulle sættet lande i butikkerne i starten af december til en pris på omkring 450 kroner.

Lego Wall-E  (2)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,