fbpx

Skylanders – til lands, til vands og i luften!

/
/
img

GENERIC_skylanders_sc_starter_pack_3D_content_FD_Provisional_1433331346Skylanders SuperChargers udkommer 25 september – og denne gang er der fartøjer på portalen

Det kommer ikke som en overraskelse, at den lavstammede skurk Kaos nok engang pønser på at overtage magten i Skylands, når det nye Skylanders SuperChargers udkommer den 25. september.

Denne gang har Kaos sluppet sit mest nederdrægtige våben nogensinde, den såkaldte Apokatastrofale Undergangsstation, løs – et våben der kan æde selve himlen. Heldigvis har Mester Eon set advarselstegnene og hidkaldt et specialhold af Skylanders til at sætte en stopper for Kaos’ planer.

Skylanders SuperChargers byder denne gang på noget helt nyt i form af fartøjer, som giver Skylanders mulighed for at køre, sejle og flyve. Samtidig lanceres en ny heltetype kaldet netop SuperChargers, som udover at have nye moves, angreb og våden også kan parres med netop deres helt eget fartøj – en kombination som giver særlige fordele i spillet.

   Læs også: Hvilke Skylanders skal du bruge til Skylanders Superchargers?

Activision vil i alt lancere 20 forskellige SuperChargers-figurer samt 20 forskellige fartøjer. Men alle de mere end 300 Skylanders-figurer, som allerede er lanceret til de tidligere spil i serien, kan selvfølgelig også bruges i Skylanders SuperChargers. Ligesom alle de gamle figurerne også kan benytte fartøjerne.

Der følger en ny portal med Skylanders SuperChargers, som der er brug for hvis alle spillets muligheder skal udnyttes. Ifølge pressematerialet skulle det også i begrænset omfang være muligt at benytte portalen fra Skylanders: Trap Team, for det tilfælde at det nye spil planlægges købt som digital download.

Skylanders SuperChargers udkommer fuldt lokaliseret den 25. september til PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, iPad. Der udkommer også en mere begrænset version af spillet til Wii og 3DS.

   Læs også: Skylanders for begyndere

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :