fbpx

Vind: Strikket Yoshi Amiibo-figur og Yoshi’s Woolly World til Wii U

/
/
img
Vind Strikket Yoshi Amiibo-figur og Yoshi's Woolly World til Wii U (2)Konkurrence: Deltag i lodtrækningen om den nuttede Yoshi Amiibo-strikbamse

Sædvanligvis er Nintendos Amiibo-figurer flot støbt i plast, men lige netop i forbindelse med lanceringen af Wii U-spillet Yoshi’s Woolly World den 22. juni forholder det sig lidt anderledes. Her dukker Yoshi nemlig op som en Amiibo-strikbamse.

 

Vind Strikket Yoshi Amiibo-figur og Yoshi's Woolly World til Wii U (3)Men på trods af det bløde ydre, så er Yoshi Amiibo-strikbamsen ligesom alle de andre Amiibo-figurer udstyret med en chip, så når bamsens numse rører ved NFC-læseren på Wii U Gamepad, låser den op for ekstra funktioner i spillet.

 

Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat i den lyserøde Yoshi Amiibo-strikbamse, som vi selvfølgelig udlodder i en lille konkurrence sammen med spillet Yoshi’s Woolly World til Wii U. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at svare på spørgsmålet herunder – du kan finde hjælp her.

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Nintendo/Bergsala og varer indtil torsdag den 25. juni kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :