fbpx

Alene Hjemme fejrer 25 års jubilæum med actionfigurer

/
/
img

Legetøjsfirmaet Neca lancerer tre actionfigurer baseret på filmklassikeren Home Alone

Det er 25 år siden otte-årige Kevin McCallister, i skikkelse af barneskuespilleren Macaulay Culkin, blev ladt alene tilbage i familiens hus i juledagene, og på egen hånd måtte tage kampen op mod de to knap så begavede indbrudstyve Harry og Marv spillet af Joe Pesci og Daniel Stern.

For at markere Alene Hjemmes jubilæum har den amerikanske legetøjsproducent Neca besluttet at lancerer tre actionfigurer baseret på henholdsvis Kevin, Harry og Marv. Home Alone-figurerne er i Necas vanlige detaljerede stil modeleret over skuespillernes udseende og udstyret med forskelligt tilbehør.

Der er følger for eksempel to hoveder med Kevin-figuren, så den kan udstyres med det skrigende ansigstudtryk, som nærmest blev Macaulay Culkins varemærke. Også Harry- og Marv-figurerne har to forskellige hoveder samt, for indbrudstyve, så nødvendigt udstyr som koben og sæk.

Alene Hjemme-actionfigurerne lanceres på de amerikanske marked til november.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :