fbpx

Amazon investerer i Toymail

/
/
img

Toymail – børnenes digitale postbud – skal forbindes til Amazons cloud-tjeneste Alexa

Amazon har besluttet at investere en del af midlerne fra deres såkaldte Alexa-fond i det digitale beskedlegetøj Toymail, det fortæller webmagasinet The Toy Book.

Vi anmeldte sidste år Toymail, som kort fortalt er en internetforbundet legetøjsfigur, der gør det nemt for forældre via deres smartphone at indtale og sende beskeder til deres børn. Beskeder som børnene nemt kan svare på med et tryk på en enkel knap.

Midlerne fra Amazon skal benyttes til at produktudvikle Toymail og integrere cloud-tjenesten Alexa i fremtidige versioner. Alexa er stemmestyringsfunktion, som blandt andet vil kunne bruges til at aktivere og bruge andre cloud-forbundne tjenester som for eksempel streaming af musik.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :