fbpx

Klassiske soldaterfigurer i sølv

/
/
img

Længe leve barndommen grønne plastiksoldater

Klassiske soldaterfigurer i sølv (3)Husker du de klassiske grønne plastiksoldater – flokken af tapre mænd der ufortrødent begav sig i krig i barndommens sandkasser, og ofte måtte klare sig med knækkede våben, arme eller ben?

Det er dette klassiske stykke legetøj som det amerikanske firma Silver Army Men har valgt at genoplive, eller hylde, i en noget mere eksklusiv udgave, end de soldater der fik lov til at komme med ud og lege.

I alt 12 forskellige klassiske soldater er blevet udført i sterling sølv. Figurerne har helt den samme mangel på detaljer og finesser som de oprindelige plastikversioner, da de er baseret på de soldater, som legetøjsfirmaet Louis Marx and Company producerede i 1970’erne.

Dengang var soldaterne noget nær det billigste legetøj på butikkernes hylder – helt anderledes forholder det sig med Silver Army Mens versioner i sølv. Her koster en enkel soldat 235 dollar. (cirka 1.500 kr.)

Klassiske soldaterfigurer i sølv (1)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :