fbpx

Konkurrence: Vind Star Wars-figurer fra Funko

/
/
img

Deltag i lodtrækningen om Funko Pop Star Wars figurerne Han Solo og Luke Skywalker

I en galakse langt, langt borte opstår for længe siden et umage venskab mellem en naiv bondedreng fra ørkenplaneten Tatooine og en lettere anløben smugler med et rumskib, der klarede Kessel-ruten på under 12 parsec.

Legetøjsproducenten Funko lancerer i løbet af året en lang række Star Wars figurer i deres Funko Pop-serie – og selvfølgelig udkommer der flere figurer baseret på både Luke Skywalker og Han Solo. Du kan se et udvalg af dem i webbutikken Gucca.dk.

Vi har været så heldige at få fat i en Han Solo-figur, som han tager sig ud på isplaneten Hoth i filmen Imperiet slår igen – denne figur er kun produceret i et begrænset antal eksemplarer. Samt Luke Skywalker i den Jedi-dragt, vi første gang ser ham bære i Jedi-ridderen vender tilbage.

De to Star Wars Funko Pop figurer vil vi selvfølgelig gerne sende videre til en af jer læsere. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at svare på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, så tag et kig på denne anmeldelse.

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Denne konkurrence er sponsoreret af Wendros AB og varer indtil fredag den 24. juli kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :