fbpx

Vind: Minions-tegneseriealbummet Banana

/
/
img

Vind Minions-tegneseriealbummet Banana (3)Konkurrence: Deltag i lodtrækningen om en Minions-tegneserie

Det er fuldstændigt umuligt ikke at holde af de gule Minions fra tegnefilmene Grusomme Mig, hvor de er ’superskurken’ Grus trofaste undersåtter. Så selvfølgelig har Minions ikke blot fået deres helt egen tegnefilm – som netop i dag har dansk biografpremiere – de har også fået deres helt eget tegneseriealbum.

Minions-tegneseriealbummet har selvfølgelig titlen Banana, og er begået af de to franske serieskabere Renaud Collin og Diddier Ha-Koon, hvoraf sidstnævnte blandt andet var med til at lave story boards til Grusomme mig 2.

Albummets i alt 48 seriesider er stort set helt uden ord, og således fremragende sommerunderholdning for både store og små.

Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat i et par eksemplarer af det herlige tegneseriealbum, som vi selvfølgelig udlodder i en lille konkurrence. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at svare på spørgsmålet herunder – du kan finde hjælp her.

 

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Forlaget Forlæns og varer indtil torsdag den 21. juli kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :