fbpx

Barbie klar til biografen i 2017 Nyheder

Oscarvinderen Diablo Cody skal skrive manuskript til Barbie-filmen

diablo cody

Oscarvinderen Diablo Cody skal skrive manuskript til Barbie

Når Barbie i levende live indtager biografen i juni 2017, så bliver det med manuskript af Diablo Cody. Ifølge websiden Deadline har filmselskabet Sony netop hyret hende til at gennemskrive det seneste manuskriptudkast.

Diablo Cody slog for alvor sit navn fast i 2007 med sit oscarvindende manuskript til komediedramaet Juno, der i tone synes at lægge et stykke fra Barbies pæne image.

”Diablo Codys ukonventionelle stil er lige hvad Barbie har brug for. Vi har hyret Cody, fordi hun har gode ideer, men også nok så vigtigt, fordi hun elsker Barbie,” fortæller filmens producer Walter Parkes til deadline.

Sonys filmaftale med legetøjsproducenten Mattel tæller, foruden den kommende Barbie-film, også en relancering af Masters of the Universe.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,