fbpx

Lego Minifigures Series 14 er ”gyselig” Nyheder

Se billederne af de uhyggelige figurer fra næste omgang minifigurer fra Lego

Når Lego i starten af september lancerer den fjortende serie af Lego Minifigures, kommer posernes indhold til at emme af uhygge.

Lego har nemlig i denne omgang valgt at designe den nye serie med Halloween som tema. Det er ikke første gang, der dukker gyserfilmsrelaterede figurer op i Lego Minifigures, som tidligere har budt på blandt andet vampyrer, hekse og mumier.

Men det er første gang Lego lanceres en Lego Minifigures-serie med et samlet tema, der ikke, som det var tilfældet med Lego Filmen– og de to The Simpesons-serier, er baseret på en tegnefilm.

 

Lego Minifigures med superhelte?

Selvom der er lang tid til september, så er der blandt Lego-bloggere allerede begyndt at versere rygter om de serier af Lego Minifigures, som ligger endnu længere ude i fremtiden. Hvis rygterne viser sig at have forbindelse med virkeligheden, vil vi enten kunne se frem til Lego Minifigures-serier baseret på superheltene fra Marvel- og DC-universet eller en serie bygget op omkring figurer fra Disneys tegnefilm.

Indtil videre kan du se de 16 nye figurer fra Lego Minifigures Series 14 herunder:

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,