fbpx

Mega Yoshi Amiibo ankommer den 27. november Nyheder

Nintendo lancerer deres hidtil største Amiibo-figur – og den er strikket

Mega Yoshi Amiibo ankommer den 27. november (2)Det er nogle måneder siden Nintendo sendte tre strikkede og ualmindelig nuttede Yoshi Amiibo-figurer ud i butikkerne. Det skete i forbindelse med udgivelsen af Wii U-spillet Yoshi’s Woolly World.

De tre strikkede Yoshi Amiibo-figurer fungerede, trods materialevalget, på helt samme måde som Nintendos Amiibo-figurer af plastik, og skulle blot røre NFC-læseren på Wii U Gamepad, for at aktivere ekstra funktioner i spillet.

Noget tyder på at garn og strik har sat sig i Nintendos designere. Den 27. november dukker nemlig den største Amiibo-figur til dato op i butikkerne: Mega Yarn Yoshi.

Og den er ikke blot stor og strikket – den fungerer selvfølgelig ligesom enhver anden Amiibo, og låser op for funktioner i Nintendos spil.

Læs også: Nintendos lancerer Yoshi Amiibo som strikbamse

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,