fbpx

Skylanders kommer til kort i 2016

/
/
img

Activision lancerer de populære Skylanders som samlekort

Stealth_Elf_Chef_Pepper_Jack_1439895684Spiludgiveren Activision har med spilserien Skylanders allerede gjort det populært at kombinere computerspillenes virtuelle verden med fysiske legetøjsfigurer. Det seneste spil i serien, Skylanders Superchargers, er klar i butikkerne den 25. september tæt forfulgt af konkurrerende koncepter fra Nintendo, Disney og Lego, der alle konkurrerer om de samme kunder.

Activision har imidlertid allerede blikket rettet mod et for Skylanders helt nyt potentielt økonomisk eventyr: Samlekort.

I løbet af 2016 udkommer nemlig spillet Skylanders Battlecast til både iPad og Android. Et spil der som udgangspunkt gratis at downloade og spille, men samtidig kombinerer samlekort med den digitale spilverden.

I Skylanders Battlecast skal spillerne således samle et hold af Skylanders og sammensætte et sæt kort, som de enten kan begive sig på eventyr med alene, eller tage med i kamp mod andre spillere online. Ikke ulig velkendte spil samlekortspil som Pokémon, Magic the Gathering eller Hearthstone.

Læs også: 11 sjældne Skylanders til en formue

Skylanders_Battlecast_Character_Cards_1439895814

Du kan købe dig fattig i samlekort

For Activision er det attraktive økonomiske element selvfølgelig, at spillerne kan købe samlekort – enten fysiske kort i pakker eller digitalt direkte i selve spillet. Prisen på kortpakker er endnu ikke offentliggjort, men det kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, når jagten på de helt rigtige eller sjældne kort sætter ind.

En skæg detalje ved de fysiske samlekort til Skylanders Battlecast er, at for at bruge kortene i spillet, så skal de skannes ind via det indbyggede kamera i telefon eller tablet –  og den proces er selvfølgelig ledsaget af animationer. Som du kan se i traileren herunder.

 

 

Læs også: Skylanders for begyndere

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :