fbpx

Skylanders Superchargers ræser online

/
/
img

Nu bliver det endelig muligt at spille Skylanders online

Når Skylanders Superchargers udkommer den 25. september, nøjes de mange Skylanders-figurer ikke blot med at invadere fladskærmen derhjemme – de er også klar til at lege med andre Skylanders online.

Hvor det i tidligere Skylanders-spil kun har været muligt at spille med og mod hinanden hjemme i stuen, så vil der i Skylanders Superchargers for første gang være mulighed for at spille spillet online. Det bliver således muligt at finde en makker at gennemspille historien i Skylanders Superchargers med online, hvis nu ikke nogen af vennerne har tid til at tage med hjem og spille.

Skylanders Superchargers handler denne gang også om at køre ræs. Hjemme i stuen kan to spillere køre ræs mod hinanden via såkaldt splitscreen, mens der online er plads til fire spillere i samme racerløb. De spillere, som holder til på Nintendos Wii- eller 3DS-konsoller får ydermere mulighed for at spille det særlige Skylanders SuperChargers Racing-spil, hvor det både gælder om at komme først og skyde de andre spillere af banen.

 

Ekstra racerbaner kræver indkøb

Der følger en række racerbaner til land, vands og i luften med selve Skylanders Superchargers-spillet. Men der vil også blive lanceret tre såkaldte Racing Action Packs – en for hver type terræn. Disse pakker indeholder en Skylanders SuperChargers-figur, -køretøj og et Villain Trophy.

Dette Villain Trophy åbner op for to nye baner samt andre racerspiltyper som SuperVillain Cup, Boss Pursuit og Mirror Cup. Hver Racing Action Packs giver også mulighed for at overvinde fire forskellige skurke, der, lidt som det var tilfældet med fælderne i Skylanders: Trap Team, lagres i Villain Trophy, så du kan bruge dem i spillet.

Skylanders Superchargers ræser online (1)

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :